| Vprašanja | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Admin Kapitan
Število prispevkov : 603 Član od : 07/07/2009 Starost : 29 Kraj : na Črnem biseru z Jackom - Karibi Hobi : drinking rum and sailing with Jack
| Naslov sporočila: Vprašanja Tor Jul 07, 2009 1:58 pm | |
| V to temo se pišejo vprašanja, na katera vam bomo odgovorili. | |
|
| |
ahren18 Šele začel/a sem s piratstvom
Število prispevkov : 1 Član od : 09/07/2009
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Čet Jul 09, 2009 12:00 pm | |
| jaz bi nekaj vprašala. ares da bi mogli snemat PIRATE S KARIBOV 4? :D | |
|
| |
Admin Kapitan
Število prispevkov : 603 Član od : 07/07/2009 Starost : 29 Kraj : na Črnem biseru z Jackom - Karibi Hobi : drinking rum and sailing with Jack
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Čet Jul 09, 2009 12:14 pm | |
| - ahren18 je napisal/a:
- jaz bi nekaj vprašala.
ares da bi mogli snemat PIRATE S KARIBOV 4? :D ja, čez 3 leta bodo. | |
|
| |
NiKa* Šele začel/a sem s piratstvom
Število prispevkov : 16 Član od : 08/07/2009 Starost : 27 Kraj : Na robu sveta... ** Hobi : Hip- Hop, Frendii, Zunej.. <33*
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Čet Jul 09, 2009 3:10 pm | |
| Zakaj pa šeLe čez 3 Leta? | |
|
| |
Admin Kapitan
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Čet Jul 09, 2009 3:23 pm | |
| - NiKa* je napisal/a:
- Zakaj pa šeLe čez 3 Leta?
to se sprašuje v temi potc4! | |
|
| |
*EngeL <3 Šele začel/a sem s piratstvom
Število prispevkov : 20 Član od : 11/07/2009 Starost : 33 Kraj : Lj*
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Ned Jul 12, 2009 8:25 pm | |
| eno uprašanje.....jst sm si nardila podpis pa neuem zakaj mi ga ne kaže??
tnx za odg že unaprej :D | |
|
| |
Bitter Šele začel/a sem s piratstvom
Število prispevkov : 1 Član od : 15/07/2009
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sre Jul 15, 2009 1:08 pm | |
| Mogoče ga nisi pravilno nastavila. Najprej pojdi pod svoj profil in desno zgoraj izberi kategorijo Podpis. Potem ko boš uredila svoj podpis, pa potrdi nastavitve svojega podpisa z gumbom Pošlji, torej tretjim gumbom. Verjetno si pritisnila prvi gumb, kjer potrdiš stari podpis in ne novega, in ti ga zato noče prikazati. Gumbi se namreč zaradi oranžnega ozadja in rumene pisave zelo slabo vidijo, tako da osebju te strani posledično predlagam, da potemnijo pisavo.
Dodano k sporočilu: Po pregledu nastavitev profila sem ugotovil, da verjetno nimaš nastavljenega prikaza podpisa. To storiš tako, da izbereš sekcijo Profil, Nastavitve in označiš polje Vedno dodaj moj podpis. To bi moralo delovati. | |
|
| |
*EngeL <3 Šele začel/a sem s piratstvom
Število prispevkov : 20 Član od : 11/07/2009 Starost : 33 Kraj : Lj*
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sre Jul 15, 2009 8:54 pm | |
| tnx...sm že dubla odg na zasebna... sm pozabla tm kliknt ja haha tnx useen :D | |
|
| |
Black Pearl Šele začel/a sem s piratstvom
Število prispevkov : 15 Član od : 01/03/2012 Starost : 25 Kraj : Karibi Hobi : /nothing else - password: drink rum/
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Pet Mar 02, 2012 12:13 pm | |
| mene pa zanima, zakaj imam onemogočena zasebna sporočila? pa zakaj se šele po sedmih dneh registracije da lepit linke, ker sem jih včeraj želela, pa mi je napisalo da šele sedem dni po registraciji se to da... | |
|
| |
Admin Kapitan
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Pet Mar 02, 2012 12:24 pm | |
| - Black Pearl je napisal/a:
- mene pa zanima, zakaj imam onemogočena zasebna sporočila?
pa zakaj se šele po sedmih dneh registracije da lepit linke, ker sem jih včeraj želela, pa mi je napisalo da šele sedem dni po registraciji se to da... zasebna sporočila lahko pišeš bo določenem številu prispevkov, prav tako je glede linkov. | |
|
| |
Black Pearl Šele začel/a sem s piratstvom
Število prispevkov : 15 Član od : 01/03/2012 Starost : 25 Kraj : Karibi Hobi : /nothing else - password: drink rum/
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Pet Mar 02, 2012 1:07 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja | |
| |
|
| |
| Vprašanja | |
|