| Predlogi | |
|
+3SuzyDeppSparrow Elizabeth Swann Admin 7 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Admin Kapitan
Število prispevkov : 603 Član od : 07/07/2009 Starost : 29 Kraj : na Črnem biseru z Jackom - Karibi Hobi : drinking rum and sailing with Jack
| Naslov sporočila: Predlogi Tor Jul 07, 2009 1:57 pm | |
| V to temo se piše predloge, ki jih bomo z veseljem sprejeli. | |
|
| |
Elizabeth Swann Poveljnik
Število prispevkov : 75 Član od : 07/07/2009 Starost : 28 Kraj : Novo mesto
| Naslov sporočila: Re: Predlogi Tor Jul 07, 2009 7:11 pm | |
| Imam 2 predloga: - da bi vsak art kotiček imel svojo podforumsko temo (notr bi mel komentarje, donacije, naročilnico,...) - lahko bi naredili portal | |
|
| |
Admin Kapitan
Število prispevkov : 603 Član od : 07/07/2009 Starost : 29 Kraj : na Črnem biseru z Jackom - Karibi Hobi : drinking rum and sailing with Jack
| Naslov sporočila: Re: Predlogi Tor Jul 07, 2009 7:18 pm | |
| - Elizabeth Swann je napisal/a:
- Imam 2 predloga:
- da bi vsak art kotiček imel svojo podforumsko temo (notr bi mel komentarje, donacije, naročilnico,...) - lahko bi naredili portal to vse je že v delu. glede podforumov za ART kotičke pa me neka zafrkava. | |
|
| |
Elizabeth Swann Poveljnik
Število prispevkov : 75 Član od : 07/07/2009 Starost : 28 Kraj : Novo mesto
| Naslov sporočila: Re: Predlogi Tor Jul 07, 2009 7:21 pm | |
| - Sparrabeth je napisal/a:
- Elizabeth Swann je napisal/a:
- Imam 2 predloga:
- da bi vsak art kotiček imel svojo podforumsko temo (notr bi mel komentarje, donacije, naročilnico,...) - lahko bi naredili portal to vse je že v delu. glede podforumov za ART kotičke pa me neka zafrkava. aia np | |
|
| |
SuzyDeppSparrow Kovač
Število prispevkov : 196 Član od : 17/04/2011 Starost : 35 Kraj : Piratinja na črnem biseru Hobi : Kuhanje vse vrste športi, Pirati s karibov Johnny Depp
| Naslov sporočila: Re: Predlogi Ned Apr 17, 2011 6:25 pm | |
| Predlagam tudi, da bi imeli tudi teme v angleškem jeziku. Zato ker sem objavila povezave na Myspace in Twiterju pa mogoč se bo kdo prijavil | |
|
| |
SuzyDeppSparrow Kovač
Število prispevkov : 196 Član od : 17/04/2011 Starost : 35 Kraj : Piratinja na črnem biseru Hobi : Kuhanje vse vrste športi, Pirati s karibov Johnny Depp
| Naslov sporočila: Re: Predlogi Tor Apr 19, 2011 3:09 pm | |
| Kaj a bi lahko naredila forum samo o igralcu Johnny Depp in da je tud v slovenskem in angleškem jeziku. Pa potem se da pasico v tisti forum da je vse nekak povezano mogoče bi bilo več ljudi gor, ker jih je veliko za Deppa zdaj pa koker hočeš ;-) | |
|
| |
Bubble Šele začel/a sem s piratstvom
Število prispevkov : 14 Član od : 15/05/2011
| Naslov sporočila: Re: Predlogi Ned Maj 22, 2011 4:52 pm | |
| Meni se pa zdi, da bi sliko, ki si jo dala na portal, lahko uporabili za header, ker je res zelo lepa. | |
|
| |
SuzyDeppSparrow Kovač
| Naslov sporočila: Re: Predlogi Pon Maj 30, 2011 11:45 am | |
| Kaj če bi naredili revijo POTC če ti ni odveč Angelica, nekateri forumi jo imajo. V tej reviji bi bila tema samo igralci iz potc. Potem bi vsak kaj prispeval in bi pol na vsake 3 mesece izšla revija. Aja na 7 mestu smo po sodolovanju sm učer nekaj gledala Hm dejmo čimveč tem odpret pa bomo še boljši. Nekje imajo že sto prijavljenih tu pa samo 4 sodelujemo pa noben drug. Kaj bi mogli še naredit da se jih čimveč prijavi mogoče bi tako naredili kot oni forum Hollywood da bi bli pirati in bi se pol tipkal tako kot tam | |
|
| |
Billy the kid. Šele začel/a sem s piratstvom
Število prispevkov : 35 Član od : 19/05/2011
| Naslov sporočila: Re: Predlogi Tor Maj 31, 2011 3:29 pm | |
| Tale predlog za revijo mi je všeč :D Lhko bi bli trači o igralcih iz POTC notri, pa mi bi napisali kšne prispevk- svoja mnenja o POTC, vtise iz kina itd. aia, samo kaj bi lahko naredila, da bi se tisti napis zgoraj premikal bolj počasi? Ki gre fuuu hitro :D | |
|
| |
SuzyDeppSparrow Kovač
| Naslov sporočila: Re: Predlogi Čet Jul 28, 2011 5:58 pm | |
| Angelica lahko bi naredila delček RPG-ja samo da so liki iz filma pirati s Karibov pa bi bilo mogoče še bolj zanimivo. Pa še kaj dodaj kaj drugega kar imajo forumi o vsem pa še ti mal kj takega dodaš. Res je škoda foruma da sameva in propada. | |
|
| |
Admin Kapitan
| Naslov sporočila: Re: Predlogi Čet Jul 28, 2011 6:01 pm | |
| - SuzyDeppSparrow je napisal/a:
- Angelica lahko bi naredila delček RPG-ja samo da so liki iz filma pirati s Karibov
pa bi bilo mogoče še bolj zanimivo. Pa še kaj dodaj kaj drugega kar imajo forumi o vsem pa še ti mal kj takega dodaš. Res je škoda foruma da sameva in propada. RPGja ne bomo dodali zato, ker ga ima že dobesedno vsak forum. Ta forum je tematski in ne splošni, zato bodo te teme kar ostale. Sicer pa... imamo svet TVja, glasbe, najstniškega obdobja, arta in šolsko vsebino. ;) | |
|
| |
aurora lightmoon Šele začel/a sem s piratstvom
Število prispevkov : 57 Član od : 01/10/2009
| Naslov sporočila: Re: Predlogi Pon Avg 01, 2011 11:25 am | |
| - Angelica je napisal/a:
- SuzyDeppSparrow je napisal/a:
- Angelica lahko bi naredila delček RPG-ja samo da so liki iz filma pirati s Karibov
pa bi bilo mogoče še bolj zanimivo. Pa še kaj dodaj kaj drugega kar imajo forumi o vsem pa še ti mal kj takega dodaš. Res je škoda foruma da sameva in propada. RPGja ne bomo dodali zato, ker ga ima že dobesedno vsak forum. Ta forum je tematski in ne splošni, zato bodo te teme kar ostale. Sicer pa... imamo svet TVja, glasbe, najstniškega obdobja, arta in šolsko vsebino. ;) Ja, RPG je brezveze. Itak ga ima vsak forum. >.< | |
|
| |
Black Pearl Šele začel/a sem s piratstvom
Število prispevkov : 15 Član od : 01/03/2012 Starost : 25 Kraj : Karibi Hobi : /nothing else - password: drink rum/
| Naslov sporočila: Re: Predlogi Čet Mar 01, 2012 7:56 pm | |
| Mogoče bi lahko gumbke za nove/stare objave v podforumih nekoliko zmanjšali, ker se mi zdi, da so malo preveliki...
Potem pa, da bi v eni temi, kjer je pač več strani, da bi se na vsaki strani videl ''uvodni'' post, torej tisti post, s katerim je napisana ''predstavitev teme''. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Predlogi | |
| |
|
| |
| Predlogi | |
|